Forumregels

Algemene info
Gesloten
Andre
Site Admin
Berichten: 1676
Lid geworden op: zo aug 19, 2012 10:46 am
Locatie: Eindhoven
Contacteer:

Forumregels

Bericht door Andre »

Door te registreren bij dit forum, accepteert de gebruiker de onderstaande forumregels. Voor je gaat posten is het raadzaam om de regels van dit forum door te nemen.

1. Dit forum is van en voor gebruikers, om het forum goed te laten werken is actieve participatie vereist. We verwachten dan ook dat SION leden op regelmatige basis spotmeldingen plaatsen. Inactieve of alleen meelezende gebruikers kunnen op ieder willekeurig moment worden gebanned of verwijderd door het beheer.
2. Stel je vragen in het vraagbak forum en niet in de spots en dienstregelingen fora dit om vervuiling te voorkomen.
3. Plaats je bericht in het juiste forum. Onder elk board staat een omschrijving van de onderwerpen die erin behandeld mogen worden.
4. Plaats je bericht tevens in correct en begrijpbaar Nederlands, gebruik géén onduidelijke afkortingen of zogenaamde chattaal. Gebruik altijd hoofdletters en leestekens.
5. Modereer niet mee, daar hebben we het beheer voor. Heb je toch vragen bij een bepaald bericht, druk dan rechtsonder op het uitroepteken en geef je argumenten op. Het beheer zal er dan naar kijken.
6. Liever geen reacties die niets bijdragen aan een topic en/of die niet bijster constructief zijn. (Voor off-topic zaken gebruik WhatsApp, Facebook Messenger etc.)
7. Plaats een topic maar één keer in één forum. (Dus niet dubbel of crossposten.)
8. Kies een duidelijke, korte titel voor het topic dat je opent.
9. Quoten is alleen toegestaan wanneer dit een functie heeft, niet gerelateerde regels in de quote dienen verwijderd te worden.
10. Overdrijf niet in je onderschrift, gebruik het liefst minimale teksthoeveelheden. Bewegende avatars zijn niet toegestaan. Afbeeldingen, andere grafische verschijningen en complete verhalen die te groot of storend zijn worden verwijderd.
11. Spam is onder geen beding toegestaan. Links naar eigen websites of diensten mogen in het onderschrift en in berichten geplaatst worden. Links naar (eigen) commerciële sites zijn alleen met toestemming toegestaan.
12. Racisme - op welke manier dan ook - hoort niet thuis op dit forum. Wij pleiten voor verdraagzaamheid over alle grenzen van rasverschillen, geslachten en/of meningen. Bij het niet naleven van deze regel volgt direct verwijdering van het forum zonder voorafgaande waarschuwingen.
13. Registraties van personen met met een "niet geldig" e-mail adres worden niet toegestaan. Het adres moet dus wel degelijk werken.
14. Houd je taalgebruik altijd netjes. Beledig nooit andere leden, beheerders of moderators.
15. Het is VERPLICHT om aanwijzingen van beheerders en moderators op te volgen.
16. Het is niet toegestaan om personen, bedrijven of instellingen in een negatief daglicht te zetten. Geef gerust je mening, maar blijf hierin objectief en kleur je mening niet met je eigen emotie. Deze berichten worden verwijderd en hierop volgt direct een waarschuwing.
17. Voor bedrijven en materieel worden de officiële benaming gebruikt.
18. Gelieve topics niet onnodig te "kicken".
19. Het is niet toegestaan om een schaduwaccount aan te maken. Dit zal meteen worden verwijderd.
20. S.v.p. kleuren van bijv. materieel uit te schrijven en geen emoji gebruiken.
21. De regels zijn waar mogelijk ook van toepassing op Prive Berichten (PM).

Als je foto's wilt plaatsen op het forum, hou dan de volgende regels in acht:
21. Is de foto niet door jezelf gemaakt? Vraag éérst toestemming aan de auteur en vermeld desgewenst zijn / haar naam of vermeld de bron van de foto.
22. Foto's met een breedte van meer dan 1024 pixels zijn niet toegestaan. Grotere foto's worden onherroepelijk verwijderd!
23. Graag alle foto's in de fototopics voorzien van een beschrijving en een duidelijke topic titel.
24. Het is ten strengste verboden sensatiefoto's, -filmpjes of -verhalen te plaatsen. Het forum is absoluut niet bedoeld als uitlaatklep voor het laten zien van gevaarlijke dingen die absoluut niet op het spoor, of daarbuiten, thuis horen. Na het plaatsen van dit soort posts ontvangt de betreffende persoon direct een waarschuwing.
25. Het is ten strengste verboden foto´s te plaatsen die dichtbij (rond de profielvrije ruimte) de hoofdbaan zijn gemaakt, deze foto´s worden direct verwijderd.

Indien je niet volledig aan de regels kunt voldoen door bijvoorbeeld dyslexie, word je verzocht dit aan een van de beheerders te melden.

De forumregels kunnen tussentijds en zonder aankondiging aangepast worden.
Gesloten